Pārtikas sertifikācijas tedences Latvijā un vegānisma virziens

Pārtikas sertifikācijas tedences Latvijā un vegānisma virziens
Mērķa auditorija: pārtikas produktu ražošanā nodarbinātas personas, t.sk., uzņēmumu vadītāji, kvalitātes vadītāji, mārketinga pārstāvji uzņēmumos un citi interesenti. Visi, kam interesē pārtikas jautājumi.
Ņemot vērā, ka arvien vairāk un vairāk pārtikas ražošanas uzņēmumu Latvijas teritorijā sertificējas atbilstoši GFSI atzīstajām sertifikācijas shēmām, izskatīsim, kāda ir sertifikācijas dinamika mūsu valstī. Šie dati (tieši dinamika) nav publiski pieejami un tiek apkopoti manuāli katru gadu, sagrupējot pa pārtikas produktu grupām.
Izskatīsim, kādas ir populārakās sertifikācijas shēmas Latvijas Republikā pārtikas jomā.
Daudzi ražotāji aizdomājas arī par dzīvnieku izcelsmes aizstājēju ražošanu savos uzņēmumos. Izskatīsim, kādas ir pasaulē un arī Latvijas teritorijā uztura tendences un vai vegānisms mūsu valstī gūst popularitāti. Šie dati noteikti varētu sniegt papildus informāciju tiem, kas vēlas paplašināt ražotni un produktu sortimentu, instalējot papildus vegānu produkcijas ražošanas līnijas savā uzņēmumā.
Runāsim par:
1. Pārtikas uzņēmumu sertifikācijas tendences Latvijā
2. Vegānisma tendences pasaulē
3. Vegānisma tendences Latvijā
Dalībnieku ieguvumi: izpratne par aktualitātēm sertifikācijas jomā un vegānisma tirgus virzību Latvijā un pasaulē kopumā.
Norises laiks: 10.00-11.30
Reģistrācija: https://forms.office.com/e/8Dhyww11M4
Vebināru vadīs: Anastasija Zemcova, Ms.Chem, PhD.cand.oec., SIA “AZK” Valdes locekle, Baltijas Starptautiskās Akadēmijas docētāja Vispārīgajā Kvalitātes vadībā.